Välkommen på After Work med Öppna data-mingel på fredag den 20:e februari! Mingla med Stockholms mest engagerade personer kring öppenhet! Njut av kvällen och nätverka med likasinnade från olika bakgrunder. Tillsammans tjuvstartar vi Open Data Day 2015 som går av stapeln på lördag 21:a februari!

Över hela norden firas Öppna data på olika platser under Open Data Day. Årets evenemang i Sverige hittar du bland annat att på Open Data Days Wiki där du kan lägga in ditt egna evenemang. Det går även att hitta på OpenNordics.org som är en ny samarbetssida skapad  av de nordiska Open Knowledge-grupperna och andra! Har du ett eget evenemang? Lägg in det här eller på Open Data Day Wiki.

Arrangörer är .SE, Open Knowledge Sverige, VINNOVA, Wikimedia Sverige  och stöds av Creative Commons Sweden

Plats: Belgobaren – Bryggargatan 12, Stockholm, Sverige

O.S.A

  • Facebook Event: https://www.facebook.com/events/1558902411032221
  • EventBrite Page: http://www.eventbrite.com/e/open-data-day-afterwork-stockholm-tickets-15761509098