Nu är vi på OKFSE väg till Open Knowledge Festival 2014 i Berlin!

OKFestival14 kommer bli ett par riktigt intressanta & lärorika dagar i Kulturbrauerei i Prenzlauer Berg-distriktet. Med över 1000 deltagare från fler än 70 länder kommer det frodas utav öppen kunskap som delas och diskuteras just kring ämnet & de fält inom området.

I år har OKFSE ingått i samarbete med Wikimedia Sverige som givit stipendium för att kunna blogga, fotografera & hjälpa till att sprida information kring allt häftigt som händer under dagarna.

För dig från de nordiska länderna & som är i Berlin går det att delta i ett såkallat “fringe”-evenemang på Onsdag 16:e klockan 18.00-20.00 vid Restaurang St:Oberholz på Rosenthaler Straße 72a. Där kommer det att samtals om läget för Öppna Data bland alla nordiska länder och vilka projekt som det kan samarbetas över.

Andra organisationer från Sverige som representeras är .SE, VINNOVA & Kungliga Biblioteket och det ska bli spännande att se vad alla tar med sig vidare & de samarbeten som skapas där!

Har du frågor om något eller vill träffa oss i Berlin så hör av dig till Mattias eller Toni som du hittar under Kontakt-sidan!