På måndag och tisdag pågår två digitalt fullspäckade dagar i Stockholm då Internetdagarna 2014 går av stapeln! Det är Stiftelsen för Internetinfrastruktur, .SE, som arrangerar dagarna för 14:e gången i rad, denna gång vid Stockholm Waterfront Congress Centre. Det kommer bli riktigt roligt att närvara dessa dagar då en väldigt stor del av Internet-Sverige samlas under ett och samma tak för att

I år kommer spännande talare som Cory Doctorow, Emily Parker, Harper Reed, Annie Machon och Sveriges nya IT-ansvariga statsråd Mehmet Kaplan. Utöver detta kommer det finnas 8 spännande ämnesspår att närvara vid, där våra favoriter är “Det Bästa Inom Öppna Data” arrangerat av Vinnova, “Internet Under Attack – Hur Slår Vi Tillbaka?” av DFRI och “Digitaliseringens Möjligheter Till En Bättre Välfärd” av SKL.

Vi hoppas att detta blir två höjdardagar och vi är glada att närvara och bidra med öppenhetsperspektiv i våra samtal vid Internetdagarna redan nu under vårt första år!