MyData2016-logo-transp

Som du är, rör dig och lever, lämnar du spår av data överallt. Vilka organisationer vet vilken din favoritfilm är? Vilka organisationer vet vad du köpte från butiken igår? Hur vet du faktiskt vad som är känt om dig?

MyData är ett initiativ som föddes i Finland 2013 och nu efter EU:s Allmänna Dataskyddsförordning (GDRP) lanserats blir det mer verkligt än någonsin. GDRP är den mest strikta dataskyddsreglering hittills och kommer att påverka alla organisationer i världen. Under MyData2016-konferensen kommer deltagare att försöka hitta lösningar där de individuella dataägarna får ta kontroll över sina egna uppgifter och data igen.

Internationella grupper av företagare, forskare, statstjänstemän och aktivister samlas i Helsingfors Hall of Culture för att utveckla MyData och staka ut vägen framåt! Samtidigt som konferensen och på samma plats kommer Ultrahack MyData att skapa aktuella och konkreta förslag som går att implementera direkt i det vardagliga livet.

Du är mer än välkommen att ansluta dig till själva evenemanget, eller genom att delta på nätet!

Är du anställd i privat eller offentlig sektor eller medlem i en förening i civil sektor så hör av dig till mattias[snabel-a]okfn[punkt]se för bra rabatter på biljettpriser!

#MyData2016 Infomercial: